Ételek egy séf konyhájából

Egy olyan ember számára, aki nem tud főzni, különleges ételeket fotózni sajátos izgalmat jelent. Mintha a csodák palotájába léptem volna, vagy egy bűvészt láttam volna a színfalak mögött. István úgy mesélt egy-egy hozzávalóról és úgy rakta tányérra a nem mindennapi fogásokat, ahogy egy festő húzza az utolsó ecsetvonásokat. Kivételes élmény volt, hogy mindezt megörökíthettem.

Kacsamáj pannacotta céklával, csipkebogyó coulis-val, törökmogyoró grillázzsal és friss zöldborsó hajtással- Kovács István03-Andrea-Peto-photo-Kacsamaj-pannacotta-netCéklakrémleves wasabi mousse-szal és bébirukkolával- Kovács István01-Andrea-Peto-photo-Cekla-leves-netPácolt makréla quinoa-ágyon gremolatával és szárított olajbogyóval- Kovács István04-Andrea-Peto-photo-Pacolt-makrela-netLazac gravlax avokádós uborkahabbal és lime-os karfiolpürével – Kovács István02-Andrea-Peto-photo-Lazac-netCékla carpaccio posírozott tojással, zöldfűszeres morzsával, hámozott dióval és snidling klorofillal- Kovács István05-Andrea-Peto-photo-Cekla-carpaccio-netTőkehal tintahal rizottóval, konfitált limekarikákkal, tengeri spárgával, édesköménnyel és kolbászchips-szel- Kovács István06-Andrea-Peto-photo-Tokehal-netGrillezett kacsamáj lecsóraguval, kápiapaprika-krémmel, zöldborsószemekkel és sült hagymával- Kovács István07-Andrea-Peto-photo-Kacsamaj-lecsoraguval-netFürj beluga- és vöröslencsével, körteropogóssal és jus-vel- Kovács István08-Andrea-Peto-photo-Furj-netBáránygerinc zöldfűszeres kéregben beluga lencsével, laskagomba raguval és zöldborsó pürével- Kovács István09-Andrea-Peto-photo-Baranygerinc-netGlaszírozott tokaszalonna őzmájjal, édesburgonyás gersli-rizottóval és céklapürével- Kovács István10-Andrea-Peto-photo-Ozmaj-es-tokaszalonna-net