Barcelona utcáin

TELJES BARCELONA FOTÓALBUM MEGTEKINTHETŐ itt.

Andrea-Peto-photo-Barcelona_BAR6988phnetBarcelona. Gótika és szecesszió, sikátorok és mértani pontossággal tervezett utcák, vallás és erotika, művészet és sport, mind harmonikusan megférnek egymás mellett ebben a sajátságos közegben. Több napon át koptattuk a város köveit, róttuk a kilómétereket, tapast, rákot, tintahalat ettünk. Élveztük a gótikus negyedet, Gaudi épületeit, sétáltunk a tengerparton, fellátogattunk a Montjuic-ra, átadtuk magunkat a peremkerületek sajátságos hangulatának és figyeltük a helyieket, a városlátogatókat.

Andrea-Peto-photo-Barcelona_BAR7636phnetA katalán főváros legszembetűnőbb sajátossága, hogy itt az átutazók és helyiek is otthonosan érezhetik magukat. Ami itt minden utcasarkon ránk köszön az az Élet.

Andrea-Peto-photo-Barcelona_BAR7639phnetAndrea-Peto-photo-Barcelona_BAR6916phnetAndrea-Peto-photo-Barcelona_BAR7678phnetAndrea-Peto-photo-Barcelona_BAR7691phnetAndrea-Peto-photo-Barcelona_BAR7700phnetAndrea-Peto-photo-Barcelona-2Andrea-Peto-photo_BAR6360phnetAndrea-Peto-photo-Barcelona_BAR6395phnetAndrea-Peto-photo-Barcelona_BAR7502phnet

Mentés

Mentés

Mentés