Orfű Fotótábor

TELJES FOTÓSOROZAT MEGTEKINTHETŐ itt.

Andrea-Peto-photo_ORF3712phnet

„Használd ki maximálisan valamennyi érzékszervedet! Légy ott, ahol vagy! Nézz körül! Csak nézz, és ne értelmezd a látottakat! Lásd a fényt, a formákat, a színeket, az anyagokat! Ébredj minden egyes dolog csöndes jelenlétének a tudatára!
Ébredj a tárgyak létezését lehetővé tévő tér tudatára! Figyelj a hangokra, vélemény és értékelés nélkül! Figyelj a hangok mögötti csöndre!
Hagyd, hogy minden létezzen, kinn is és benn is! Fogadd el minden dolog „vanságát”! Lépj mélyen a mostba!”  – Eckhart Tolle

Erről szólt számomra a jógázással egybekötött orfűi fotótábor. Csak voltam… délutánonként a környéket járva, átutazóként szemlélődve néha megálltunk, megörökítettük azt, amit érdekesnek találtunk és amit, ahogyan mi láttunk. Élveztük a tovatűnő pillanatot. Köszönöm Hajós Eszternek és Vancsó Zoltánnak, hogy „jelen lehettem”.

Andrea-Peto-photo_ORF3160phnetAndrea-Peto-photo_ORF3515phnetAndrea-Peto-photo_ORF3305phnetAndrea-Peto-photo_ORF3084phnetAndrea-Peto-photo_ORF3091phnetAndrea-Peto-photo_ORF3570phnetAndrea-Peto-photo_ORF3501phnetAndrea-Peto-photo_ORF3106phnetAndrea-Peto-photo_ORF3588phnet

TELJES FOTÓSOROZAT MEGTEKINTHETŐ itt.