Egy olyan ember számára, aki kevéssé tud főzni, különleges ételeket fotózni, sajátos izgalmat jelent. Mintha a csodák palotájába léptem volna, vagy egy bűvészt láttam volna a színfalak mögött. István úgy mesélt egy-egy hozzávalóról és úgy rakta tányérra a nem mindennapi fogásokat, ahogyan egy festő húzza az utolsó ecsetvonásokat. Kivételes élmény volt, hogy mindezt megörökíthettem.

Kacsamáj pannacotta céklával, csipkebogyó coulis-val, törökmogyoró grillázzsal és friss zöldborsó hajtással- Kovács István

Céklakrémleves wasabi mousse-szal és bébirukkolával- Kovács István

Pácolt makréla quinoa-ágyon gremolatával és szárított olajbogyóval- Kovács István

Lazac gravlax avokádós uborkahabbal és lime-os karfiolpürével – Kovács István

Cékla carpaccio posírozott tojással, zöldfűszeres morzsával, hámozott dióval és snidling klorofillal- Kovács István

Tőkehal tintahal rizottóval, konfitált limekarikákkal, tengeri spárgával, édesköménnyel és kolbászchips-szel- Kovács István

Grillezett kacsamáj lecsóraguval, kápiapaprika-krémmel, zöldborsószemekkel és sült hagymával- Kovács István

Fürj beluga- és vöröslencsével, körteropogóssal és jus-vel- Kovács István

Báránygerinc zöldfűszeres kéregben beluga lencsével, laskagomba raguval és zöldborsó pürével- Kovács István

Glaszírozott tokaszalonna őzmájjal, édesburgonyás gersli-rizottóval és céklapürével- Kovács István